Si vols jugar amb els jocs que Enciclopèdia Catalana t'ha preparat a Internet, cal que tinguis un Netscape Navigator 3.0 o superior o bé el Microsoft Internet Explorer 3.0 o superior, si et connectes des d'un PC. Si ho fas des d'un Mac, cal que tinguis el Netscape Navigator 3.0 o superior o bé el Microsoft Explorer 4.01 o superior.  

La web escolar està optimitzada a una resolució de pantalla de 800 x 600 píxels i milers de colors. 

Tots els jocs de la web escolar són fets amb Shockwave, un programa que funciona amb Windows 95, 98 i MacOS. Si no tens el Shockwave al teu ordinador, normalment la primera vegada que intentes descarregar un dels jocs, la connexió amb aquesta web és automàtica, i el procés a seguir per a aconseguir el programa depèn de les passes marcades pel seu fabricant. Únicament cal seguir les indicacions que van apareixent en els quadres de diàleg.  

Per a instal·lar el Shockwave al teu ordinador, cal connectar amb la web de Macromedia, que és el seu distribuïdor i que l'ofereix gratuïtament. Si vols informació sobre el programa, t'has de connectar a http://www.macromedia.com/shockwave, i, si t'interessa, pots accedir a la descripció detallada de les passes a seguir per a la instal·lació. Per començar a descarregar-lo fes clic a 

 

Un cop instal·lat el Shockwave, hauràs de tornar a la pàgina dels jocs de la web escolar. Quan tinguis el Shockwave instal·lat al teu ordinador podràs accedir a qualsevol arxiu fet amb aquest programa i veure'l directament, sense necessitat de tornar a seguir el procés de descàrrega.

 
 
 
Esperem que t'ho passis bé!
 
 
Qualsevol incidència en el procés de descàrrega o instal·lació del shockwave ha de ser consultada a Macromedia o a un tècnic especialista. 

 
 

 

 


 

Tornar al menú inicial