La barra d'eines de Grec.cat
Què és? · Per què serveix? · Avantatges per als subscriptors · Com s'instal·la?


 

Barra d'eines de Grec.cat,
per saber MÉS des de qualsevol WEB

 

La barra d'eines és un altre servei de:
Grec.cat,

cercar MÉS, conèixer MOLT MÉS

 

Ja ho podeu saber tot navegant per qualsevol web amb la barra d'eines de Grec.cat

Amb la barra d'eines de Grec.cat, per saber més des de qualsevol web només cal que:

1. Instal·leu la barra d'eines de Grec.cat al vostre navegador (actualment disponible per a Internet Explorer)
2. Trieu a la casella de selecció on voleu fer la vostra cerca: a Tot Grec.cat, a la Hiperenciclopèdia, al Gran Diccionari de la Llengua Catalana.
3. Seleccioneu un text de la pantalla amb el ratolí a qualsevol web i l'arrossegueu a la casella de text. La cerca es dispararà automàticament. Alternativament, també podeu escriure directament a la casella de text i prémer després el botó de cerca.

i podreu obtenir com a resultat tot el que existeix sobre el terme o frase a l'Enciclopèdia, al Diccionari de la llengua, a Internet, a la base de dades de Notícies, a Llibres.cat, i a molts altres llocs.

barra d'eines de Grec.cat

Baixeu-vos-la!

Per què serveix la barra d'eines de Grec.cat?

La barra d'eines de Grec.cat ofereix tres tipus de cerca:

 • Tot Grec.cat mostra els resultats trobats als diferents serveis que integren Grec.cat simultàniament:

  • el Gran Diccionari de la Llengua Catalana, amb 83.500 entrades (incloent les 67.500 entrades del diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans). El diccionari més nou i complet de la llengua catalana.
  • la Hiperenciclopèdia,que constitueix l'accés a tot el contingut de la Gran Enciclopèdia Catalana en el seu darrer estat d'actualització.
  • l'Actualitat de Grec.cat, amb els vincles als articles de la Hiperenciclopèdia (vegeu avantatges dels subscriptors) que completen i enriqueixen la informació de la notícia.
  • El Cercador de Grec.cat, que permet trobar continguts a internet, amb la catalogació i els criteris de qualitat que requerim a Grec.cat i els vincles als articles de la Hiperenciclopèdia (vegeu avantatges dels subscriptors) que completen i enriqueixen la informació presentada.
  • la Gran Geografia Comarcal , amb la informació més detallada i específica del nostre territori
  • Ciutat.net, on trobarem informació sobre els negocis, la mobilitat i els serveis a les nostres ciutats
  • llibres.cat, amb les publicacions en català relacionades
  • Fototeca.cat, una extensa base d'imatges que documenten la informació de Grec.cat.

 • Hiperenciclopèdia mostra tota la informació trobada sobre la paraula o frase a l'Enciclopèdia, amb les notícies de premsa vinculades, altres entrades de l'obra que hi estan relacionades i enllaços externs d'interès. Aquesta cerca està limitada als nostres subscriptors.

 • Diccionari mostra la definició del terme buscat en el Gran Diccionari de la Llengua Catalana.

El botó d'identificació permet identificar-se amb les dades de subscriptor de Grec.cat. Un cop identificats podreu accedir a la cerca a la Hiperenciclopèdia sense restriccions i activar tots els enllaços a continguts d'aquesta obra que enriqueixen els resultats de cerca a Tot Grec.cat.

El menú Grec.cat dóna accés immediat als serveis d'Enciclopèdia a internet.

A més, la barra d'eines de Grec.cat us permet disposar en tot moment de la cerca a Tot Grec.cat. Si seleccioneu qualsevol paraula del text que esteu visualitzant i premeu el botó dret del vostre ratolí us apareixerà un menú contextual amb l'opció de cerca a Tot GREC.CAT que us permetrà cercar el text seleccionat amb un sol clic.

Avantatges per als subscriptors amb la barra d'eines de Grec.cat

La barra d'eines de Grec.cat resulta especialment còmoda per als subscriptors dels serveis de Grec.cat.

Si premeu el botó d'identificació quan obriu el navegador, us demanarà que introduïu les dades del perfil d'usuari que us correspon com a subscritor de Grec.cat. Un cop validades, i mentre no tanqueu la pantalla del vostre navegador, podreu navegar per qualsevol web mantenint en tot moment l'accés obert a tots els recursos de cerca de la barra d'eines Grec.cat que són exclusius als subscriptors.

Per tant, des de la barra d'eines de Grec.cat tindreu accés obert a la consulta de la Hiperenciclopèdia, la Gran Geografia Comarcal, i s'activaran tots els vincles que interrelacionen els continguts de les múltiples fonts de coneixement de Tot Grec.cat en els apartats d'Actualitat i Cercador. Així, una única identificació cada cop que obriu el vostre navegador us permetrà utilitzar al màxim tots els recursos disponibles a la barrar d'eines de Grec.cat amb l'accés privilegiat dels subscriptors de Grec.cat.

Com s'instal·la la barra d'eines de Grec.cat?

Podeu descarregar la barra d'eines de Grec.cat fent clic sobre aquest enllaç.
Us apareixerà una pantalla demanant-vos si voleu executar o guardar l'instal·lador de la barra d'eines. Podeu triar executar-lo directament i seguir els passos que us demana el programa d'instal·lació.
Un cop fet això, la barra d'eines de Grec.cat apareixerà en el vostre navegador.

Ja podeu començar a gaudir del saber de Grec.cat!


© Enciclopèdia Catalana, SA.
Josep Pla, 95 - 08019 Barcelona
tel: 93 412 00 30
fax: 93 301 48 63