Premis Cambrescat 1998

Ens complau informar-vos que enguany la nostra web ha estat doblement distingida pel jurat dels premis internacionals Cambrescat a les millors webs d'empresa.

En concret, la Hiperenciclopèdia ha estat considerada la millor web en la categoria de continguts i significació,

i llibres.com ha quedat finalista en l'apartat de millor Empresa virtual.Des d'Enciclopèdia Catalana només podem agrair aquestes distincions, especialment en nom de totes les persones que han estat vinculades d'una manera o altra en la creació del Servei.
En primer lloc, perquè oferir l'Enciclopèdia a través d'Internet no ha estat només la superació d'un repte tècnic o l'exploració d'un nou mitjà, per a nosaltres ha representat la possibilitat de divulgar encara més, aquest cop sense barreres geogràfiques ni materials, l'enorme cabdal d'informació resultat de l'esforç de moltes persones durant anys en aquesta gran obra de la nostra cultura.
I en segon lloc, perquè llibres.com ha fet una gran aposta pel futur, incorporant un exhaustiu catàleg de llibres en llengua catalana que s'actualitza contínuament i intenta oferir al públic un mitjà segur i àgil per a fer les seves compres a Internet.

En tots dos casos, moltes gràcies per encoratjar-nos a seguir millorant els nostres serveis.
 
 © Enciclopèdia Catalana, SA,1997
Josep Pla, 95
08019 Barcelona
tel: 93 412 00 30
fax: 93 301 48 63

hecsubs@grec.com